SAMEN MET JOU OP ZOEK NAAR DE JUISTE BAAN! - Topwurk uitzendbureau
Samen met jou op zoek naar de juiste baan!

Vacatures Inschrijven

SAMEN MET JOU OP ZOEK NAAR DE JUISTE BAAN! - Topwurk uitzendbureau
Samen met jou op zoek naar de juiste baan!

Vacatures Inschrijven

SAMEN MET JOU OP ZOEK NAAR DE JUISTE BAAN! - Topwurk uitzendbureau
Samen met jou op zoek naar de juiste baan!

Vacatures Inschrijven

SAMEN MET JOU OP ZOEK NAAR DE JUISTE BAAN! - Topwurk uitzendbureau
Samen met jou op zoek naar de juiste baan!

Vacatures Inschrijven

SAMEN MET JOU OP ZOEK NAAR DE JUISTE BAAN! - Topwurk uitzendbureau
Samen met jou op zoek naar de juiste baan!

Vacatures Inschrijven

Intercedent, een dankbaar beroep!

Geerdink 13-7-2020 14:44
Categorieën: Algemeen D-jobs

Heerlijk, die verse bonenkoffie! De brandstof voor een succesvolle dag…ik kan beginnen. Als intercedent heb je drie hoofdtaken: nieuwe klanten vinden, vacatures van de klant vervullen en kandidaten aan werk helpen.

Selectie
Eerst open ik ons werving & selectiesysteem en bekijk of er nieuwe kandidaten hebben gesolliciteerd. De kandidaten met aansluitende profielen bel ik direct om een intakegesprek mee in te plannen. De andere sollicitanten laat ik weten dat ik aanvullende gegevens nodig heb of dat ik op dit moment niets voor hen kan betekenen.

Om 10.00 uur heb ik een intakegesprek met Christiaan. Hij heeft vorige week gesolliciteerd op de vacature ‘Productiemedewerker’ bij een van onze vaste opdrachtgevers, een mooi bedrijf dat glasproducten produceert en verwerkt voor de bouwsector. Ik heb een leuk gesprek met Christiaan en hij is zeer geschikt voor deze baan. Ik besluit direct te bellen met de HR-manager bij onze opdrachtgever. Hij is enthousiast en maakt ’s middags tijd vrij voor een kennismakingsgesprek met Christiaan.

Relatiebeheer
Na de lunch besluit ik een aantal van mijn relaties te bellen. Op onze vestiging werken we met 3 collega’s en hebben ons klantenbestand zo verdeeld dat de opdrachtgever voornamelijk een vast aanspreekpunt heeft. Dat werkt het prettig voor de opdrachtgever, zo kunnen wij  en persoonlijke band met hen opbouwen.
Nadat een uitzendkracht bij de opdrachtgever is gestart, houden we regelmatig contact. Zo ontvangen we continu feedback en kunnen we de samenwerking optimaliseren.

Sales
Ik zit in een goede flow en bel vanmiddag nog drie potentiële opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat wij hen kunnen helpen bij het vinden van goede medewerkers. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, ontdek ik wat hun wensen zijn ten aanzien van nieuwe medewerkers. Bij het derde gesprek word ik uitgenodigd om volgende week een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken. Fijn, want face-to-face praat toch wat prettiger.
Soms neem ik zelf het initiatief en spring ik in de auto om mijn potentiële opdrachtgevers te verrassen met een bezoekje. Zo hebben ze gelijk een beeld bij de stem aan de andere kant van de lijn. Vaak kan ik dan ook gelijk de sfeer op de werkvloer ervaren, wat goed van pas komt als we in de toekomst kandidaten gaan zoeken.

Tussen het acquireren door komen er ook nog vragen per mail en telefoon binnen van flexwerkers en opdrachtgevers. Het zijn vragen over loon, uitbetalingen, wet- en regelgeving en openstaande vacatures die ik direct beantwoord.

Administratie
Aan het einde van de middag belt de HR medewerker van onze opdrachtgever. Goed nieuws! Hij is enthousiast over Christiaan dus hij mag over twee weken beginnen. Ik maak direct het contract aan en zorg ervoor dat beide partijen over de juiste informatie beschikken.

Werving
Aan het einde van de dag belt een andere opdrachtgever. Hij heeft extra mankracht nodig voor volgende week. Hiervoor ga ik een vacaturetekst schrijven en ik publiceer deze vacature op www.d-jobs.nl.  Ik zoek in ons werving & selectiesysteem of ik een match kan maken met een ingeschreven kandidaat. Verder struin ik de jobboards af om goede cv’s te vinden. Maar de kandidaten bel ik morgen, want nu is het eerst tijd om naar huis te gaan.

 

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Topwurk is een flexibele kleine organisatie met een nuchtere noordelijke uitstraling. Korte lijnen en vaste contactpersonen met een breed netwerk.

Topwurk staat voor betrouwbaarheid, continuïteit en een persoonlijke benadering. Investeren in de medewerker en de klant om samen Topwurk te leveren.
Steeds meer klanten en medewerkers weten ons te vinden en hierdoor hebben wij ons team mogen uitbreiden met een aantal nieuwe collega's.
Alex Bosma

In zijn werk en in zijn vrije tijd weet Alex alle ballen in de lucht te houden. Hij maakt de juiste connectie tussen werkzoekenden en opdrachtgevers.

Sanneke Agema

De spin in het web bij Topwurk! Met een grote verantwoordelijkheid adviseert ze uitzendkrachten en relaties over al hun vraagstukken.

Patrick Sijtsma
Met zijn open houding en zijn enthousiastme weet Patrick de juiste medewerker aan de juiste relatie te koppelen. 
Top Wurk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close